044 344 29 74

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, які отримується від користувачів сайту Marketologvm. У цьому документі докладно описані способи та методи збирання та обробки вашої персональної інформації.

 

Персональна інформація — будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо чи опосередковано ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, у розумінні законодавства про захист персональних даних.

 

Яка інформація обробляється?

Marketologvm збирає та обробляє інформацію, яку ви надаєте добровільно: ім’я, прізвище та по батькові користувача (клієнта), поштова адреса, адреса електронної пошти та телефон.

Також, коли ви відвідуєте сайт: https://marketologvm.com/, система отримує автоматично інформацію: вашу IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп’ютера/мобільного пристрою та тип браузера, тип вашого пристрою, ідентифікатор мобільного обладнання (MEID).

 

Інформація збирається для надання послуг або участі в акціях.

 

Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку частина функціоналу сайту виявиться Вам недоступною.

 

Захист персональної інформації

Marketologvm вживає всіх правомірних заходів для запобігання несанкціонованому доступу до персональної інформації даних, отриманих у процесі користування сайтом https://marketologvm.com/ або послугами Marketologvm.

 

Всі ваші персональні дані максимально захищені.

Marketologvm навмисно не займається збором персональних даних дітей та осіб молодше 18 років і не надсилає їм жодних запитів на надання персональної інформації.

 

Правова інформація

Ця Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також вимогам законодавства більшості країн СНД та містить докладні відомості про дані, що збираються, цілі, способи їх збору, обробки, використання та захисту.

 

Зміни до Політики конфіденційності

Marketologvm має право в будь-який час вносити зміни до цієї політики, без попередження користувачів.

 

У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Політики, ви повинні припинити користуватися сайтом та послугами Marketologvm і можете вимагати, щоб ми видалили вашу персональну інформацію.

 

КОНТАКТИ ПОСТАЧАЛЬНИКА ПОСЛУГ:

ФОП МЮЛЕР ВІКТОРІЯ ВІКЕНТІВНА

Код ЄДРПОУ : 2038 000 000035055 

м. Чернівці 58000

e-mail:marketologkurs88@gmail.com